Til kassen
I alt:: 0
Menu

Log ind

Indkøbskurv / 0 produkter

Indkøbskurven er tom

Ikke sikker på hvor du skal starte?
Se vores nyheder
Til kassen
Total: 0,-
15000 produkter | Hurtig handel | Sendt fra Danmark

Fortrolighedserklæring

 


 

Fortrolighedserklæring for Tabena.dk

 

Administrerende direktør General Manager

 

På vegne af Tabena er General Manager ansvarlig for behandling af virksomhedens behandling af personoplysninger.

 

Personlige oplysninger gemt og formålet med opbevaring

Vi gemmer følgende personlige oplysninger om vores kunder; Navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse. Vi behandler oplysningerne for at være i stand til at udføre vores forpligtelser efter aftale med dig. Vi er forpligtet til at gemme oplysninger om din ordre i forbindelse med regnskab, gebyrhåndtering og eventuelle klager eller garantibehandling. Vi er forpligtet til at gemme disse oplysninger i 10 år, inden de slettes. Vi gemmer også den IP-adresse, der blev brugt ved bestilling af sikkerhedsmæssige årsager.

Vi bruger også oplysningerne til at kunne kontakte dig med vigtige oplysninger vedrørende dit køb via e-mail, telefon, SMS og mailing.

 

 

Grundlaget for behandlingen

 

Oplysninger om navn, adresse, telefon, e-mail-adresse bruges til at opfylde købsaftalen. Grundlaget for denne behandling er artikel 6 (b) i fortrolighedsforordningen.

Hvor du har givet dit samtykke, bruges oplysningerne også til at give dig information og tilbud via e-mail / sms. Grundlaget for denne behandling er fortrolighedsforordningen art 6 (a). Du kan når som helst nægte at modtage sådanne oplysninger fra os.

Hvor du har givet dit samtykke, bruges købshistorik og adfærdsmønstre til at give anbefalinger og reklame, der er specielt skræddersyet til dig som bruger. Grundlaget for denne behandling er fortrolighedsforordningen art 6 (a). Du kan når som helst trække dit samtykke tilbage til sådan brug.

Vigtig information om dit køb, der beskæftiger sig med garantier og klager, opbevares for at give dig den korrekte behandling og er i overensstemmelse med vores forpligtelser i forhold til forbrugerkøbsloven.

 

Indsamling af personlige oplysninger

Vi gemmer de personlige oplysninger, du har givet på vores hjemmeside i forbindelse med dit køb, med undtagelse af personnumre, der går direkte gennem klarna, når du handler.

Vi gemmer de personlige oplysninger, du har givet vores medarbejdere i forbindelse med dit køb, uanset om du har bestilt via e-mail eller telefonisk.

Vi deler ikke, sælger, overfører eller på anden måde videregiver personlige oplysninger til andre, medmindre vi er juridisk forpligtet til at gøre det.

For at kunne opfylde vores forpligtelser i henhold til aftalen gives de nødvendige oplysninger til luftfartsselskabet.

 

Sletning af personlige oplysninger

 

Oplysninger, vi har modtaget i forbindelse med dit køb, gemmes i vores aktive kunderegister. Oplysninger, som vi er forpligtet til at opbevare i henhold til regnskabsloven, opbevares i 10 år i overensstemmelse med lovens krav.

 

Registrerede rettigheder

 

Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med persondataloven og gældende regler. Bemærk, at du kan kræve adgang til og overføre dine egne personlige oplysninger samt kræve rettelse eller sletning af oplysninger.


Privacy Officer

Vi har en fortrolighedsrepræsentant, der sikrer, at persondatalovens regler om behandling af personoplysninger følges, og fungerer som en kontaktperson for tilsyn.

 

 

Informationssikkerhed

Vi beskytter dine personlige oplysninger gennem både fysisk og virtuel adgang og adgangskontrol.

 

Kontakt information

Forespørgsler om, hvilke oplysninger der er registreret, rettelse og sletning kan sendes skriftligt til følgende adresse:

support@tabena.dk

 

Produktet er føjet til indkøbskurven