Privatliv

Privatlivserklæring for Tabena

Dataansvarlig daglig leder

Den administrerende direktør er på vegne af Tabena dataansvarlig for virksomhedens behandling af personoplysninger.

Personoplysninger, der opbevares, og formålet med opbevaringen


Vi opbevarer følgende personoplysninger om vores kunder; Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Vi behandler oplysningerne for at kunne opfylde vores forpligtelser i henhold til aftale med dig. Vi er forpligtet til at opbevare oplysninger om din ordre i forbindelse med regnskab, skattehåndtering og eventuelle reklamationer eller garantibehandling. Vi er forpligtet til at opbevare disse oplysninger i 10 år, før de slettes.

Vi gemmer også den IP-adresse, der bruges ved bestilling af sikkerhedsmæssige årsager.
Vi bruger også oplysningerne til at kunne kontakte dig med vigtige oplysninger vedrørende dit køb via e-mail, telefon, SMS og postforsendelser.

Grundlaget for behandlingen

Oplysninger om navn, adresse, telefon, e-mailadresse bruges til at opfylde købsaftalen. Grundlaget for denne behandling er personbeskyttelsesforordningens artikel 6, litra b).
Hvor du har givet samtykke til dette, bruges oplysningerne også til at give dig information og tilbud via e-mail/sms. Grundlaget for denne behandling er personbeskyttelsesforordningens art 6 (a). Du kan til enhver tid nægte at modtage sådanne oplysninger fra os.
Hvor du har givet samtykke til dette, bruges købshistorik og adfærdsmønstre til at give anbefalinger og annoncering specielt tilpasset dig som bruger. Grundlaget for denne behandling er personbeskyttelsesforordningens art 6 (a). Du kan til enhver tid trække dit samtykke til sådan brug tilbage.
Vigtig information om dit køb, der omhandler garanti og reklamation, opbevares for at kunne give dig en korrekt behandling og er i overensstemmelse med vores forpligtelser i forhold til forbrugerkøbeloven.

Indsamling af personlige data


Vi opbevarer de persondata, du har oplyst på vores hjemmeside i forbindelse med dit køb, med undtagelse af personnummeret, som går direkte via Klarna, når du handler.
Vi opbevarer de persondata, du har givet til vores medarbejdere i forbindelse med dit køb, uanset om du har bestilt via e-mail eller telefonisk.
Vi vil ikke dele, sælge, overføre eller på anden måde videregive persondata til andre, medmindre vi er juridisk forpligtet til det.
For at kunne opfylde vores forpligtelser i henhold til aftalen udleveres de nødvendige oplysninger til transportøren.

Sletning af personlige data
 
Oplysninger, vi har modtaget i forbindelse med dit køb, gemmes i vores aktive kunderegister. Oplysninger, som vi er forpligtet til at opbevare i henhold til bogføringsloven, opbevares i 10 år i overensstemmelse med lovens krav.
 
Den registreredes rettigheder

Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med persondataloven og gældende regler. Vær opmærksom på, at du kan anmode om adgang til og overførsel af dine egne personoplysninger, samt anmode om rettelse eller sletning af oplysninger.


Privatlivskommissær


Vi har en databeskyttelsesrådgiver, som sørger for, at persondatalovens regler om behandling af personoplysninger følges, ligesom vi fungerer som kontaktperson ved tilsyn.

 
Informationssikkerhed


Vi sikrer dine personlige data gennem både fysisk og virtuel adgang og adgangskontrol.
 
Kontakt information


Henvendelse om hvilke oplysninger der er registreret, rettelse og sletning kan sendes skriftligt til følgende adresser:

European Retail Group AB
Romstadsvägen 2 C
653 42 Karlstad
Sverige